Algemeen

De cursussen

 • Het Creatief Centrum Bennebroek (hierna te noemen het CCB) organiseert cursussen in het voor- en najaar. Een cursus bestaat uit 12 tot 14 lessen. Het aantal lessen is afhankelijk van hoe de schoolvakanties vallen. Gedurende de schoolvakanties van regio Noord zijn er geen reguliere lessen.
 • Per cursus zijn, tenzij er anders is vermeld, maximaal 10 cursisten mogelijk. Bij te weinig deelnemers wordt een cursus geannuleerd. Degenen die zich voor de geannuleerde cursus hebben opgegeven krijgen een alternatief aangeboden of terugbetaling van eventueel al betaald cursusgeld.
 • In Het Trefpunt beschikt het CCB over een eigen lokaal waar de keramiek-, boetseer- en kinderatelier lessen plaatsvinden. Een fijne, lichte ruimte om te werken waar plaats is voor 10 cursisten. Onze keramiekoven staat in een aparte, aangrenzende ruimte.
 • De teken- en schilderlessen worden gegeven in een andere, stofvrije ruimte die voorzien is van daglichtlampen. Het CCB heeft ezels en tafelezels en ook kun je gewoon aan een tafel werken.
 • Voor aanvang van de cursus hoor je van je docent welke schildermaterialen zelf aangeschaft moeten worden. Voor deelname aan boetseer- en keramiekcursussen hoef je zelf niets mee te nemen, Voor deze lessen betaal je een vergoeding voor het gebruik van gereedschappen, materialen zoals klei en glazuren en voor het bakken van je werk in onze keramiekoven
 • Cursisten krijgen in het lopende seizoen, gedurende ca 2 weken, de gelegenheid zich met voorrang aan te melden voor dezelfde cursus in het nieuwe seizoen. Hierover zal tijdig worden gecommuniceerd.
   

Betalingsvoorwaarden

 • Aanmelden kan alleen via de website
 • Na aanmelding ontvangt de cursist direct een factuur met daarop het verschuldigde bedrag.
 • De factuur moet binnen 14 dagen na dagtekening, in één keer worden voldaan. Na ontvangst van de betaling door het CCB is de cursist definitief ingeschreven voor de gekozen cursus.
 • Ook bij vooraanmelding, die mogelijk is voor huidige cursisten, geldt dat het verschuldigde bedrag 14 dagen na dagtekening door het CCB ontvangen moet zijn.
 • Het cursusgeld kun je overmaken naar:
  • Stichting Creatief Centrum Bennebroek
  • NL69 RABO 0306 9606 48
  • onder vermelding van je bestelnummer. Dit nummer staat vermeld op de bevestiging van je aanmelding.
 • Bij annulering, alleen mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de cursus, wordt € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Binnen veertien dagen voor aanvang van de cursus vindt geen restitutie plaats.

Subsidie op de cursuskosten

Wanneer je van een minimum inkomen moet rondkomen kun je, in bepaalde omstandigheden, in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming van maximaal € 175,- per jaar per persoon. Kijk hiervoor op de site van je eigen gemeente, Bloemendaal/Heemstede of bel het algemene telefoonnummer van de gemeente 14023.

Privacyverklaring

Privacy verklaring

Het bestuur

Voorzitter: Marijke Roetenberg
Telefoon: 06 53 29 22 68 of info@creatiefcentrum.nl
Inschrijvingen/Cursistenadministratie: Linda Leussink 06 29 11 34 31
cursistenregistratie@creatiefcentrum.nl
Algemeen secretariaat: Maud Stevens
info@creatiefcentrum.nl
Penningmeester: Vacant
Workshops: Margriet van Tilborg
workshops@creatiefcentrum.nl
Algemeen: Ed Hilhorst

Contact

Bij algemene vragen kun je contact opnemen met:
info@creatiefcentrum.nl
Bij vragen over een aanmelding kun je contact opnemen met:
Linda Leussink
cursistenregistratie@creatiefcentrum.nl
06 29 11 34 31

Het cursusgeld kunt je overmaken naar Stichting Creatief Centrum Bennebroek NL69 RABO 0306 9606 48 onder vermelding van je bestelnummer. Dit nummer staat vermeld op de bevestiging van je aanmelding.

Cursuslocatie

De cursussen en workshops worden gegeven in:
Het Trefpunt
Akonietenplein 1
2121 AJ Bennebroek

Het pand is nagenoeg gelijkvloers

Bereikbaarheid OV:
Arriva Lijn 50  (haltes: Bennebroekerlaan of Duinoord).
Buurtbus 401, tussen Hoofddorp en Bennebroek (via Zwaanshoek) stopt ook dichtbij (Anemonenplein).
Kom je met eigen vervoer: Er zijn voldoende parkeerplaatsen.