logo ccb

De docenten

- Marian Apswoude is na haar opleidingen aan academies in Amsterdam en Den Haag als beroeps beeldend kunstenaar actief. Zij exposeert regelmatig. Daarnaast geeft zij het hele jaar door les in binnen- en buitenland.
www.marianapswoude.nl

- Lucia Bezemer is sinds 1988 zelfstandig ondernemer in de kunst. Decorschilder voor VPRO jeugdTV, heeft les gegeven bij de Volksuniversiteit Haarlem, Vrije Academie Sassenheim en geeft vanaf 1994 les op de Volksuniversiteit te Hillegom.
Structuren van de aarde is haar inspiratiebron en haar werk is realistisch/half-abstract.
www.luciabezemer.nl

- Maartje Hinse is illustrator voor o.a. WarChild en studeerde in 2013 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze werkt voor de stichting Tekenen Voor Kinderen in verschillende ziekenhuizen en in het AZC. Ze is portretschilder en maakt muurschilderingen.
www.maartjehinse.nl

- Francisca Janssen volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Gerrit Rietveldacademie in Amsterdam. Ze geeft teken- en schilderlessen. Haar autonome werk bestaat uit schilderen, fotografie en schrijven.
www.francisca-jans.nl

- Lydia Larsen is een getalenteerd autodidact met een stimulerende uitstraling. Zij weet optimaal het creatieve uit kinderen te halen.

- Marion Looijestijn Marion Looijestijn is keramiste en werkt graag met porseleinklei. Dieren en elementen uit de natuur zijn een continu thema in haar werk. Uitgaanspunt is de werkelijkheid maar ze geeft er
wel, met veel geduld, haar eigen interpretatie aan.
www.marionkeramiek.nl

- Renske Hoekstra studeerde af aan de Amsterdamse Academie voor beeldende Vorming, richting tekenen/schilderen. Ze is werkzaam als ontwerper en gaf teken- en schilderles. Ook maakt ze ruimtelijk werk en experimenteert met mozaïek.
www.renskehoekstra.nl

- Antoinette Otten heeft zich als beeldhouwster gevormd door jarenlang als assistente te werken bij beeldhouwer Karel Gomes. Ze heeft daardoor een klassieke achtergrond van waaruit ze op natuurlijke wijze haar eigen weg zoekt. Ze werkt figuratief, waarbij het portret haar bijzondere aandacht en liefde heeft.
www.antoinetteotten.blogspot.nl

-Margriet van Tilborg studeerde af aan de Hogere School voor de Kunsten te Kampen. Naast portret-, schilder- en tekenles, geeft ze les in gemengde technieken met als basis acrylverf. Naast haar werk als docent geeft ze workshops met en presentaties over schilderen met acrylverf in Nederland en België.
www.margrietvantilborg.nl

- Marieke Zeylemaker volgde de ambachtelijke opleiding Keramische Technieken bij de SBB te Gouda. Sinds 1997 exposeert ze geregeld. Ze begeleidt projecten op keramisch gebied.

 

 

 

 

 


Marion Looijestijn

werk van renske hoekstraRenske Hoekstra

werk margriet van tilborgMargriet van Tilborg