logo ccb

De docenten

- Marian Apswoude is na haar opleidingen aan academies in Amsterdam en Den Haag als beroeps beeldend kunstenaar actief. Zij exposeert regelmatig. Daarnaast geeft zij het hele jaar door les in binnen- en buitenland.
www.marianapswoude.nl

- Lucia Bezemer is sinds 1988 zelfstandig ondernemer in de kunst. Decorschilder voor VPRO jeugdTV, heeft les gegeven bij de Volksuniversiteit Haarlem, Vrije Academie Sassenheim en geeft vanaf 1994 les op de Volksuniversiteit te Hillegom.
Structuren van de aarde is haar inspiratiebron en haar werk is realistisch/half-abstract.
www.luciabezemer.nl

- Lydia Larsen is een getalenteerd autodidact met een stimulerende uitstraling. Zij weet optimaal het creatieve uit kinderen te halen.

- Maartje Hinse is illustrator voor o.a. WarChild en studeerde in 2013 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze werkt voor de stichting Tekenen Voor Kinderen in verschillende ziekenhuizen en in het AZC. Ze is portretschilder en maakt muurschilderingen.
www.maartjehinse.nl

- Renske Hoekstrastudeerde af aan de Amsterdamse Academie voor beeldende Vorming, richting tekenen/schilderen. Ze is werkzaam als ontwerper en gaf teken- en schilderles. Ook maakt ze ruimtelijk werk en experimenteert met mozaïek.
www.renskehoekstra.nl

- Mieke Mostermans volgde de keramiekopleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst St. Joost in Breda. Zij vindt het belangrijk dat cursisten plezier hebben in het experimenteren en werken met klei. Mieke maakt handgevormde schaal- en potvormen met engobe beschildering.
www.miekemostermans.nl

- Antoinette Otten heeft zich als beeldhouwster gevormd door jarenlang als assistente te werken bij beeldhouwer Karel Gomes. Ze heeft daardoor een klassieke achtergrond van waaruit ze op natuurlijke wijze haar eigen weg zoekt. Ze werkt figuratief, waarbij het portret haar bijzondere aandacht en liefde heeft.
www.antoinetteotten.blogspot.nl

- Margriet van Tilborg studeerde af aan de Hogere School voor de Kunsten te Kampen. Naast portret-, schilder- en tekenles, geeft ze les in gemengde technieken met als basisacrylverf. Naast haar werk als docent geeft ze workshops met en presentaties over schilderen met acrylverf in Nederland en België.
www.margrietvantilborg.nl

- Marieke Zeylemaker volgde de ambachtelijke opleiding Keramische Technieken bij de SBB te Gouda. Sinds 1997 exposeert ze geregeld. Ze begeleidt projecten op keramisch gebied.

werk mieke mostermansMieke Mostermans

werk van renske hoekstraRenske Hoekstra

werk margriet van tilborgMargriet van Tilborg