logo ccb

De lesruimte en voorzieningen

Bij het CCB bestaat het seizoen uit voor- en najaarscursussen. Vanaf september 2016 hebben we een nieuw onderkomen; Het Trefpunt, Akonietenplein 2 in Bennebroek. Daar beschikken we over een eigen ruimte waar de keramiek-, mozaïek-, boetseer- en kinderatelierlessen plaatsvinde. Deze ruimte is voorzien van goede daglichtlampen, de meeste noodzakelijke materialen en een aparte ruimte voor de keramiekoven.

De teken- en schilderlessen worden gegeven in een aparte schone ruimte. Hier heeft u naast een tafel de mogelijkheid om een (tafel)schildersezel te gebruiken.

Bij aanvang van de les hoort u van de docent welke materialen zelf aangeschaft moeten worden. Bij de boetseer- en keramiekcursussen betaalt u naast het lesgeld een extra vergoeding voor klei- en stookkosten.

Het Creatief Centrum beschikt over een eigen keramiekoven. De docenten stoken regelmatig zodat werk tijdens de cursus afgerond kan worden. Dit lukt niet altijd zodat soms werk na afloop van de cursus op een later tijdstip opgehaald kan worden.