logo ccb

 

afbeelding penselen

plattegrond

Open Dag op 9 december

Op zaterdag 9 december, van 10.00 tot 16.00 uur, wordt er in Het Trefpunt een Open Dag georganiseerd door de organisaties die gebruik maken van deze locatie. Er zal een breed palet aan activiteiten plaats vinden en natuurlijk doet het Creatief Centrum Bennebroek daar aan mee!
In onze cursusruimte kunt u het nieuwste werk bewonderen dat gemaakt is tijdens het afgelopen seizoen. Ook in de ontvangstruimte, de gang en in de soosruimte zal werk worden tentoongesteld. U kunt op deze dag uiteraard alle informatie krijgen over de voorjaarscursussen van 2018. 
Verder organiseert het CCB op deze dag creatieve inloopworkshops in het teken van de kerstdagen waar u, voor een gering bedrag, aan deel kunt nemen. Gezellig om samen met een vriendin, kind of kleinkind aan mee te doen!
Bent u nog op zoek naar originele cadeau’ s voor de feestdagen? In de ontvangstruimte van Het Trefpunt staat een verkoopkraam met allerhande creatieve en unieke werkstukken, gemaakt door de cursisten.
Andere organisaties die zich deze dag zullen presenteren zijn, onder andere, de Fotoclub Zwaanshoek, de KBO, het Oratoriumkoor, de Cursus Filosofie,  de huiswerkklas Meester Berry en de Protestantse Gemeente Het Trefpunt.

 

 

 

In januari starten de voorjaarscursussen.
U kunt zich nu al aanmelden!

 

Open Atelier

Kom zelfstandig tekenen, schilderen of boetseren in het Open Atelier,
op maandagmiddag van 13.30 - 15.30 uur.

De kosten zijn € 4,-
per keer (€ 5,- inclusief biscuitbakken van uw keramiekwerk) contant te voldoen. Aanmelden vooraf is niet nodig, wel eigen materialen meenemen. Koffie en thee zijn gratis.